Wintersport producten

Ga jij op wintersport? Bescherm je huid goed tegen de zon en de kou. Hieronder een aantal handige producten om mee te nemen:

Schrale huid door de kou?

ALOE PROPOLIS CREME is rijk aan aloë vera, propolis en kamille, voor een heerlijk verzachtende werking. Omdat er weinig water in zit is deze crème zeer geschikt voor de schrale huid en dus ideaal met name in de winter. Het verbetert de conditie van de huid!

Last van spierpijn na het skiën?

ALOE HEAT LOTION bevat verwarmende bestanddelen en is ideaal voor het masseren van gevoelige en vermoeide spieren na het skiën. Deze lotion maakt de huid soepel en stevig en is uitermate geschikt om vastzittende spieren en pezen los te masseren. Vóór het skiën kun je de spieren vast ‘opwarmen’ met deze lotion, zodat de kans spierpijn verkleind wordt.

Zachte en verzorgde lippen

Door de onaangename kou in de wintermaanden kunnen uw lippen uitdrogen, zijn pijnlijk en kunnen hun natuurlijke kleur verliezen. ALOE LIPS bescherment en bevat vochtregulerende bestanddelen. Deze lippenbalsem heeft een direct verzachtende werking en een aangename smaak. De Lips is tevens te gebruiken als mini-EHBOkit. Altijd handig om bij je te hebben!

Bescherming tegen de winterzon!

 

Veel mensen die naar de wintersport gaan realiseren zich te weinig, dat de huid van niets tot plots een lading zon krijgt. In ieder geval in het gezicht en zie daar menig verbranding. Verbrande neuzen doen het goed in wintersportland. ALOE SUNSCREEN (SPF30) en ALOE SUNSCREEN SPRAY (SPF30) beschermen en verkoelen de huid die blootgesteld is aan de (winter)zon en herstellen de vochtbalans, waardoor een droge huid wordt voorkomen.

Blauwe plekken

 

Oeps... ben je toch gevallen? Smeer zo snel mogelijk wat ALOE VERA GELLY op je pijnlijke plek of oppervlakkige schaafwond. Het trekt de pijn er uit en minimaliseert de blauwe plek. Blijf smeren en je je blauwe plek en schaafwond gaan sneller weg. Mocht je toch verbrand zijn door het winterse zonnetje? Deze gel haalt de brand er uit en heelt de huid sneller.

Energyboost

Heb je even geen energie meer? Onze nieuwe fantastische FAB is een natuurlijke energiedrank die u extra energie geeft om de hele dag actief te blijven. FAB is anders dan andere energiedranken, want het geeft zowel onmiddellijk energie als energie voor de langere termijn. Deze heerlijke drank zorgt ervoor dat ‘uw motor’ blijft lopen en u elke uitdaging aankan.