Merry Christmas

Ho Ho Ho ... Merry Christmas!

Is de kersttijd niet de meest speciale tijd van het jaar? Gezellig samen zijn met familie en vrienden...

Maar dat kost meestal extra geld. Ook zijn we meer tijd kwijt door meer winkelbezoek. Door alle lekkernijen die ons aangeboden worden tijdens de feestdagen ontvangen we misschien ook wat extra pondjes en kan ons lichaam begin januari zeker wel een opfriskuurtje gebruiken in de vorm van ontgifting, meer energie en een paar pondjes eraf.

Welnu, voor bovengenoemde probleempjes kom ik hier met één eenvoudige oplossing, mijn kerstcadeau aan u:

Hoe zou u het vinden als u al uw cadeaus voor de feestdagen vanuit huis kunt bestellen en deze binnen drie dagen aan de deur ontvangt, zonder de kou in te moeten en extra tijd kwijt te zijn?

Hoe zou u het vinden goedkoper uit te zijn met veel van de producten die u (dagelijks) gebruikt, die veel gezonder zijn (zonder schadelijke gifstoffen) en doen wat ervan beweerd wordt?

Hoe zou u het vinden als u het zelf zou kunnen regelen om thuis gezond te reinigen, af te vallen, zonder kostbare afspraken of zinloze producten aan te moeten schaffen?

Dat kan!

U kunt voor altijd al uw drogisterij producten, persoonlijke verzorging, supplementen, cosmetica en huidproducten etc. met minimaal 15% korting aan huis ontvangen. Natuurlijk, gezonder en van hoge kwaliteit.

Ik doe u hierbij het aanbod om pertinent toegang te krijgen tot ruim 150 hoogwaardige natuurproducten van de grootste producent ter wereld met de puurste aloë vera producten en bijenproducten, met voor altijd 15% korting. Bekijk hier de complete webshop.

Kenmerken: 

  • Geen enkele verplichtingen

  • Eenvoudig te bestellen

  • Mogelijkheid om pertinent 30% korting te ontvangen

  • Echte, pure hoogwaardige kwaliteit natuurproducten voor vrouwen, mannen, kinderen, sporters en zelfs dieren.

Dat is alvast een mooi cadeau voor uzelf, toch?

Op deze wijze kunt u bijvoorbeeld beschikken over het totale ontgifting, extra energie en afvalpakket met een korting van €25 of zelfs €49. In 9 dagen gezond, met meer energie en meerdere kilo’s kwijt en met advies en begeleiding met het Clean 9 pakket. 

Mail ons voor een overzicht van diverse producten en cadeaus met uitleg en de prijsvergelijking. Vorig jaar heeft Forever 31 miljoen aloë gel kannen verkocht: superfood met een reinigende werking, waar mensen kennelijk veel baat bij hebben. Probeert u het eens! Wat heeft u te verliezen? Niks… in tegendeel! (Lees hier over de drastische tekorten van iedere Nederlander.)

Dit aanbod is eenmalig en loopt tot 26 december. Geldt ook voor buiten Nederland. Slechts een mailtje naar ons dat u interesse heeft is voldoende en ik neem contact met u op.

Hartelijke groet!